annonce

Sådan udlever du din drengedrøm 

Som barn drømmer man om at få lov til at prøve alle de sjove ting, men det er ikke altid man får lov eller at forældrene har økonomien til at tage børnene ud på de oplevelser. Det kan for eksempel være at man drømmer om at komme op og flyve i en helikopter, men må nøjes med at lege med små lejetøjshelikoptere. Alt dét ændrer sig som voksen. 

Ofte har man kun råd til at drømme og sjovt legetøj og fede oplevelser som barn, fordi man ikke selv har råd til at købe dem. Men det er anderledes som voksen, hvor man har råd til at købe sine egne ting og oplevelser, eller i hvert fald have muligheden for at spare op til dem.  

Oplevelser skaber minder for livet 

Som lille dreng eller pige har man måske drømt om at få et bestemt stykke legetøj og selvom det kan være sjovt at købe det man ikke fik som barn, så har oplevelser en værdi som ting aldrig vil have; det er nemlig at man får uforglemmelige minder, som varer hele livet, frem for en ting som kan gå i stykker.  

 Så i stedet for en lejetøjshelikopter, kan man købe en helikoptertur til selv på denne side, eller give den i gave til nogen af sine nærmeste. Der er ingen der siger at det behøver at være en særlig lejlighed for at komme op i en helikopter. Selve turen er en særlig lejlighed i sig selv.  

At se er at gøre 

Som barn har man også drømme om at blive professionel inden for et fag, som man ikke nødvendigvis har nogle talenter inden for. Nogle piger drømmer for eksempel om at blive professionelle fodboldspillere, mens nogle drenge drømmer om at blive balletdansere. Sådan kan man drømme om forskellige ting, men det er desværre ikke altid at drømme går i opfyldelse. 

Men selvom man ikke kan blive professionel balletdansker eller fodboldspiller, så kan man opleve en masse gode kampe og balletforestillinger, så mange gange man vil. Så hvis ikke man fuldt ud kan udleve drømmen om at være på scenen eller på græsset, kan man i stedet sætte sig på sidelinjen og leve sig ind i handlingen. 

Uanset hvilken drøm man har haft som barn, kan man i en vis udstrækning udleve den som voksen. Det kan betyde, at man køber sig selv en vild oplevelse i form af en helikoptertur eller at sidde til en EM-landskamp.  

Kommentarer lukket til Sådan udlever du din drengedrøm