annonce

Find en dygtig bedemand, når målet er en smuk begravelse 

At være nærmeste efterladte til en afdød er ikke let. Ofte er man ramt af dyb sorg og har svært ved at overskue alt det praktiske i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Og man skal have tid og ro til at sørge, når man har mistet en af sine kære. Der er mange tanker og muligvis et chok, som skal bearbejdes, når man har mistet. Det skal man give sig tid til, så man kan komme godt igennem det. Heldigvis kan en bedemand hjælpe med meget i denne situation. 

Hos begravelse lyngby vil du altid blive modtaget med forståelse og medfølelse. Bag forretningen står familien Uldahl, som har mange års erfaring med at hjælpe efterladte til at arrangere et smukt sidste farvel til deres afdøde kære. Her kan du få hjælp til at vælge kiste og pynt, og her har man også kontakt til den lokale præst. Du kan altid ringe eller komme forbi. Du er også meget velkommen til at skrive via hjemmesiden, hvis du har spørgsmål. Tag trygt kontakt med Uldahls. 

At sige farvel 

Det er aldrig let at skulle sige farvel til en af sine kære for sidste gang. Måske har den afdøde efterladt papirer med ønsker til begravelsen eller bisættelsen? Så er der måske også oplysninger om, hvilke blomster den afdøde har ønsket sig som pynt på kisten. Det kan også være at den afdøde har nogle ønsker til hvilke salmer, der skal synges. Den slags oplysninger er rare at have. 

Den sidste rejse 

Ved bisættelsen eller begravelsen siger man et sidste farvel til sin kære. Det er vigtigt at dette foregår i en ånd, som passer til den afdøde. Et godt samarbejde imellem bedemanden og de efterladte kan gøre en stor forskel, så det sidste farvel bliver et smukt og rørende farvel. 

Kommentarer lukket til Find en dygtig bedemand, når målet er en smuk begravelse